Rani javni uvid

Plan detaljne regulacije naselja Rušanj, dela državnog puta IB reda br. 22 (Ibarske magistrale) i privredne zone uz državni put IB reda br. 22 (Ibarsku magistralu), gradska opština Čukarica

Rani javni uvid obaviće se u trajanju od 5. do 20. juna 2023. godine u zgradi Sekretarijata za urbanizam i građevinske poslove 27.marta 43-45, sala u podrumu, svakog radnog dana od 8 do 18h. Informacije o predloženim rešenjima, zainteresovanim licima davaće predstavnik obrađivača plana utorkom i četvrtkom od 12 do 18h.

Rani javni uvid se organizuje u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, očekivanim efektima planiranja i dr. 

Zainteresovana lica u toku trajanja ranog javnog uvida primedbe i sugestije na planirana rešenja mogu dostaviti u pisanoj formi Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove, Ulica kraljice Marije 1, sala u prizemlju, zaključno sa 20. junom 2023. godine. 

Podnete primedbe i sugestije koje evidentira nosilac izrade predmetnog urbanističkog plana mogu uticati na planska rešenja.

Top